Jouw bron voor cadeautips!

Wat is cadeaupro.nl?

Cadeaupro.nl is een onafhankelijke tips & inspiratie website over alles wat met cadeaus te maken heeft. Je vindt er een ontelbare hoeveelheid cadeaus voor alle personen en gelegenheden. Voor elke betekenisvol evenement vind je hier een toepasselijk cadeau voor hem of haar.

Met onze lijsten aan cadeautips is er voor ieders wat wils! Zo kun jij binnen 5 á 10 minuten een grote glimlach toveren op het gezicht van familie, vrienden of kennissen.

WIE ZIT ER ACHTER CADEAUPRO.NL?

Aangenaam, ik ben Menno!

Als jongen die uit een grote familie komt heb ik in mijn leven al heel wat verjaardagen bezocht. Elke keer zag ik weer precies hetzelfde gebeuren; de mannen kregen sokken en de vrouwen krijgen shampoo.

Wat hebben zij met elkaar gemeen? Beiden moeten geforceerd lachen en het cadeau bij de drieëntwintig dezelfde cadeaus leggen! Maar hoe is dit probleem van on-originele en saaie cadeaus ontstaan?

Wanneer je op internet zoekt naar cadeau ideeën, zie je telkens dezelfde ongepersonaliseerde dingen voorbij komen. Ik dacht: ‘Dit moet anders’ en starte deze uit-de-hand-gelopen hobby op!

ONZE CADEAUTIPS

Hoe worden de cadeautips bedacht?

Cadeaupro.nl is dus ontstaan omdat die on-originele cadeaus op verjaardagen écht niet meer kunnen. Maar hoe zorg ik ervoor dat jij wél een leuk geschenk kunt geven aan een dierbare?

Deze vaardigheid heb ik te danken aan mijn grote familie en vriendengroepen! Door mijn grote sociale kring moet ik telkens weer voor de dag komen met een leuk paas-, kerst-, sinterklaas- of gewoon verjaardagscadeau. Door jaren van ’trial-and-error’ weet ik nu precies wie wat leuk vindt!

Ook weet ik door mijn grote kennissenkring altijd de juiste personen om advies te vragen. Ik heb broers, zussen, neven, nichten, opa’s & oma’s die ik telkens weer kan vragen om dé gouden cadeautip!

Dus waar wacht je op?

Bekijk hier de beste cadeautips van cadeaupro.nl!